Vem vinner Idol 2017?

Det börja närmar sig final i Idol 2017 och frågan på mångas läppar är givetvis Vem vinner Idol 2017? Hos betting.com hittar du de senaste oddsen inför varje fredagsfinal. Här hittar du även vilka låtar som Idolerna skall sjunga och vilka artister som åkt ur.

Om man skall tro spelbolagen är det mer eller mindre klart vem som vinner Idol 2017 och det är ingen mindre än Chris Kläfford. Redan från första fredagsfinalen var Chris spelbolagens stora favorit och mycket talar för att det blir han som vinner skivkontraktet när finalen är avgjord. 

Eller skall man lita blint på spelbolagens odds? Under årens gång har vi sett stora favorit falla förut och det skulle inte vara helt överraskande om Chris faller på målsnöret. För utmanare finns det gott om och kanske blir det en tjej som knäpper storfavoriten Chris på näsan i slutändan. 

Idol-finalen 2017 avgörs fredagen den 8 december i Stockholm inför ett slutsålt Globen. Vilka gästartister som kommer finnas på plats är ännu oklart men räkna med en eller två toppartister som säkerligen kommer locka till sig en hel del fans. 

Tidigare vinnare av Idol 

Om tar en titt på tidigare vinnare av Idol ser vi att varit flest killar som vunnit musiktävlingen. Av 12 idolfinaler har 8 vunnits av killar och bara 4 av tjejer. Senaste vinnaren var Liam Cacatian Thomassen som vann finalen mot Rebecka Karlsson.

Senast en tjej stod som segrare i Idol var 2014 då Lisa Ajax vann före Mollie Lindén.

Så frågan är kommer killarnas dominans i Idol fortsätta eller blir 2017 tjejernas år i Idol?

16 Nov 2017